Alingsåsvägen 56

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alingsåsvägen 56, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Mysig 2a i Hammarbyhöjden - 6 månader
En väldigt härlig och rymlig 2:a hyrs ut under 6 MÅNADER - från 27 oktober 2016 t.o.m. 1a maj, 2017 - för 12,000 SEK kr u hyra per månad.

Lägenheten ligger i Hammarybyhöjden, ett mycket populärt och trevligt område bland unga och barnfamiljer med tillgång till matbutik (Coop), restauranger, grönområden (Nacka Reservatet), utomhusgym, lekplatser och med optimala kommunikationer till tunnelbana (100 m till Hammarbyhöjdens hållplats, gröna linjen).

Bostadslägenheten ligger på plan 2 av 3 och har en ljus och genomgående planlösning, med ett stort vardagsrum, en matsal (som just nu fungerar som en art studio), ett kök (med många avlastningsytor), badrum (badkar) och ett stort sovrum (140 cm säng). Samt en rymlig balkong, i sydvästlig riktning med sol från lunch till kväll. Lägenheten erbjuder även gott med utrymme för förvaring, med två inbyggda garderober i hallen, två byråer (för böcker) i vardagsrummet och en byrå i sovrummet samt en liten och smartplanerad walk in closet i sovrummet.

Lägenheten är fullt möblerad och i priset ingår:

- Kabel TV och WiFi (Bredbandsbolaget, Fiber-bredband)
- Värme
- Vatten
- Hushållsel
- Fullt utrustat kök (gasspis och köksutrustning)
- Tvättmaskin, torktumlare & torkskåp i föreningen tvättstuga (finns alltid lediga tider)

Krav på dig/ni som hyr:
- Inga husdjur
- Rökfri
- Deposition (en halv månadshyra, återfås vid utflyttning)

Vi som hyr ut lägenheten är ett par (Philippa, 27 resp. och Simon, 32 år) som båda jobbar inom media. Under uthyrningsperioden är vi och volontärarbetar på Nya Zealand.

Bara intresserade parter välkomnas att skicka ett meddelande - ni accepterar hyran (12,000 SEK), tidsperioden (6 månader) och att den är möblerad. I meddelandet kan ni beskriva vem ni är och era förutsättningar för att kunna betala hyran. Vi återkommer med förslag på visningstillfällen (kommande vecka).

Tack!

/PH

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm