Alingsåsvägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alingsåsvägen, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Trevlig 2,5:a i Hammarbyhöjden
Hej!

Nu hyr vi ut vår fina lägenhet mellan 15/1 - 18/6 (ej möjlighet till förlängning) p.g.a. en längre utlandsvistelse.

Om lägenheten:

Välplanerad funkislägenhet med rymligt sovrum och 180 säng, vardagsrum med soffa, TV, mathörna och balkong, arbetsrum/barnrum med skrivbord och förvaringsmöjligheter, modernt kök med gasspis, toalett med dusch. Lägenheten uthyres möblerad och egen parkering ingår.

Vad ingår i hyran?

- Avgift
- EL (normalförbrukning)
- Vatten, värme, gas
- Egen parkering
- Bredband

Område:

Lägenheten ligger i lugna och trevliga Hammarbyhöjden med endast 2 minuters promenad till tunnelbanan. Med denna tar ni er till Södermalm på endast 6 minuter eller till Centralen på 13 minuter. Man tar sig även enkelt med cykel till närliggande områden som Globen, Sickla, Södermalm. I närområdet finns stora grönområden med goda möjligheter till träning och promenader. Service finns i form av Coop, 7/11, restauranger och apotek.

Villkor:

Vi söker efter husdjursfria hyresgäster som tar väl hand om vår lägenhet och godtar uthyrning för hela perioden. Våra grannar består mestadels av barnfamiljer så vi vill gärna att ni visar dem hänsyn samt ingen rökning inomhus. Tyvärr finns ej möjlighet till egna möbler i större utsträckning (så som säng och soffa). Uthyrning utan parkering ej möjlig.

Deposition på en månadshyra betalas när kontrakt är påskrivet.

Låter detta som ett intressant alternativ för er så får ni gärna skriva oss ett par rader och berätta kort om er själva och er situation. Bifoga gärna telefonnummer så att vi kan höra av oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm