Alströmergatan 32

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alströmergatan 32, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

1a vid Fridhemsplan, uthyres 1 år
En välplanerad 1:a några stenkast ifrån Västermalmsgallerian (Alströmergatan 32) uthyres fullt möblerad under 1 år. Nära till restauranger, gym, shopping och goda kommunikationer med Fridhemsplan som närmsta station (bussar och tunnelbana). Området är väldigt lugnt trots sitt centrala läge och har en innergård som har röstats fram som en av de finaste i Stockholm. Lägenheten är på 28 kvm och i hyran ingår möbler (inkl. TV), el, gas (gasspis), tv-abonnemang hos Comhem samt bredband.

Köket har trägolv, är fullutrustat med gasspis, fläkt, diskbänk med normalstor kyl och frys. Köksutrymmet är av smalare modell och är därför möblerad med avställningshylla mitt emot diskbänken istället för köksbord.
Rummet har trägolv, säng (120 cm bred), 3-sittssoffa, soffbord samt tv-bänk och vitrinskåp med goda förvaringsutrymmen. Utöver detta finns en inbyggd garderob med dörr och belysning. Mindre hall med upphängningskrokar, förvaringsskåp och hyllplan med förvaringskorgar. Kaklat badrum med WC, vanlig dusch, badrumsskåp och spegel.
Lägenheten är belägen på våning 4 (ingen hiss) med begränsad insyn från företagslokal på andra sidan vägen (samtliga fönster har persienner).

Deposition: 11 000
Hyra: 11 000
Uthyres 12 månader fr.om 1 mars (eller tidigare) t.om. 31 februari 2017.

Lägenheten hyrs ut till en ansvarsfull, lugn och rökfri person/par med god ekonomi. Husdjur är inte tillåtna. Referenser krävs.

Maila vid intresse och berätta lite om dig/er. Jag kommer enbart att svara på seriösa förfrågningar och kommer att vilja träffa dig/er innan kontrakt skrivs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm