Alströmergatan 23

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alströmergatan 23, Stockholm


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

29 m2


Beskrivning

Mysig etta på Fridhemsplan maj-juli
Jag hyr ut min mysiga etta på Fridhemsplan, 29 kvadrat med en liten balkong, 6 trappor upp så den är härligt ljus. Stort öppet rum med köksvrå som är fullt utrustad inkl diskmaskin. Nyrenoverat kök och badrum 2014. Fullt möblerad inkl köksgeråd, städmaterial etc så passar dig som bara vill flytta in. Fönster mot innergård så läget är lugnt, trots att det bara är några hundra meter till
Västermalmsgallerian. Utmärkta kollektivförbindelser med både tunnelbana (grön/blå linje), bussar och pendeltåg (Karlberg nära).

Skriv ett mail och berätta om dig själv och ge dina kontaktuppgifter så återkommer jag inom kort. Känner vi att det passar så kan vi boka tid för ett möte och visning av lägenheten. Bra om du kan kolla på lägenheten snarast då inflyttning kan ske redan nästa helg. Finns även fler bilder som jag kan skicka via mail.

Jag är noga med att du som bor där är skötsam, har goda referenser från tidigare hyresvärd och är rökfri. Jag kommer att ta en månadshyra i deposition, återbetalas vid utflyttning och godkänd flyttstädning.

Pris 9500/månad inklusive el, bredband (wi-fi finns i lgh). Hyr ut fr o m 1/5 (ev kan du flytta in några dagar tidigare) fram till 31/7. Eventuellt några veckor/någon månad till, detta vet jag ej i dagsläget då det beror på mitt jobb. Vill att vi skriver kontrakt maj-juli därefter ev förlängning om det passar dig och mig.

Jag ser fram emot att höra från dig,
Frida

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm