Alströmergatan 23

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alströmergatan 23, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

29 m2


Beskrivning

Fräsch etta på Fridhemsplan 1 aug- 30 nov
Jag hyr ut min mysiga etta på Fridhemsplan, 29 kvadrat med en liten balkong, 6 trappor upp så den är härligt ljus. Stort öppet rum med köksvrå som är fullt utrustad inkl diskmaskin. Nyrenoverat kök och badrum 2014. Fullt möblerad inkl köksgeråd, städmaterial etc så passar dig som bara vill flytta in. Fönster mot innergård så läget är lugnt, trots att det bara är några hundra meter till
Västermalmsgallerian. Utmärkta kollektivförbindelser med både tunnelbana (grön/blå linje), bussar och pendeltåg (Karlberg nära).

Skriv ett mail och berätta om dig själv och ge dina kontaktuppgifter så återkommer jag inom kort. Fler bilder kan skickas via mail. Känner vi att det verkar passa oss båda så bokar vi tid för ett möte och visning av lägenheten. Jag bor i Dalarna och kommer att åka ned för att visa lägenheten någon gång mellan 21-26 juli så det är bra om du har möjlighet att ses då för visning och ev. signering av kontrakt.

Jag är noga med att du som bor där är skötsam, har goda referenser från tidigare hyresvärd och är rök- och djurfri. Jag förutsätter att vi har en god och rak kommunikation under tiden du hyr (jag har min post ställd dit och behöver viss hjälp med eftersändning bl a) och att du tar hand om lägenheten som om den vore din egen. Jag kommer att ta en månadshyra i deposition, återbetalas vid utflyttning och godkänd flyttstädning.

Pris 10 000/månad inklusive el, bredband (wi-fi finns i lgh). Hyresperiod 4 månader, 1/8 till 30/11 så passar dig som är ok med korttidskontrakt, kanske håller du på att köpa egen lägenhet eller behöver något tillfälligt innan du hittar något permanent. Ev kan utflyttning ske någon/ett par veckor senare än 30/11 men det kan jag inte lova säkert ännu.

Jag ser fram emot att höra från dig,
Hälsningar
Frida

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm