Älvsjö Långbro

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älvsjö Långbro, Stockholm

Hyra:

22000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

137 m2


Beskrivning

Möblerat hus Långbro Älvsjö Stockholm uthyres
En möblerad villa i Långbro/Älvsjö/Stockholm med total area på 575 kvm i två våningar uthyres tillsvidare. Öv våning: 3 st sovrum, kläd-kammare, hall, badrum med badkar samt dusch och toa. Nedre våning: ett stort vardagsrum, stort kök, tvättstuga samt badrum med dusch, duschkabin och toa. Stort garage, förråd i anslutning till huset samt en tomt med ganska många fruktträd och blommor ingår i uthyrning. Energieffektivt hus med bra läge i attraktivt område nära skolor, dagis och endast några min promenad till Älvsjö Station och övriga kommunala. Vid intresse kan du vänligen mejla mig.
Skriv gärna utförlig vem du/ni är? Dina/era förutsättningar? Dina/era argument: varför just du/ni är lämpligaste att få hyra huset? Jag kommer inte att svara tillbaka vid ofullständig information! 
Mer detaljerad beskrivning: Ett fantastiskt hus med mycket charm och genomtänkta detaljer! Ett boende utöver det vanliga med bra läge i attraktivt område. Här bor ni på en friköpt tomt/trädgårdstomt med många fruktträd och fin utsikt, stora fönsterpartier som skapar generösa ljusinsläpp, genomgående fina trägolv/parkett, härlig trädgård och uteplats på söderläge. Läge att hyra ett trivsamt boende i ett familjevänligt område med goda kommunikationer. Endast få minuter promenad till Älvsjö Station resp. Furuängens tunnelbana samt korta gångavstånder (1 min) till busshållplatser. Entré: En mycket ljus och välkomnande entré med plats för klädavhängning och goda förvaringsmöjligheter. Stora fönster och fint parkett- och klinkergolv. Vardagsrum: Stort ljust och härligt vardagsrum med fina trägolv och stora fönster i två väderstreck. Kök och matplats: Utrustningen består av ljusa luckor och bra förvaring i flera skåp, nya och fräscha vitvaror såsom spishäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys samt spotlights i tak/vitrinskåp och kakel ovan arbetsytor. Stora fönster med utsikt ut över trädgården. Köket är stort och rymmer plats för matbord med plats för 10-12 personer. Sovrum 1: med fönster och rymmer plats för dubbelsäng och litet skrivbord. Fint parkettgolv samt bra förvaring i garderob. Förråd/klädkammare med goda förvaringsmöjligheter finns i anslutning till rummet. Sovrum 2 och 3 med fönster och rymmer plats för dubbelsäng och litet skrivbord samt lekhörna. Fint parkettgolv samt bra förvaring i garderob i båda sovrummen.
Badrum 1: Badrummet är utrustat med kaklade väggar, klinkergolv, WC, handfat, duschhörna med glasdörrar och kaklade väggar, klinkergolv, WC, handfat, duschhörna med glasdörrar och fönster.
Badrum 2: Badrummet är utrustat med WC, handfat, badkar och takfönster. Tvättstuga: Rymlig och bra planerad tvättstuga med bra arbetsytor och gott om plats för förvaring, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och fönster. En extra Kyl och frys är placerad här. Förråd/klädkammare: Förråd/klädkammare med goda förvarings-möjligheter. Förråd och garage: Stort förråd och garage i anslutning till huset med 2 egna ingångar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm