Årgångsgatan 4

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Årgångsgatan 4, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Kajen 4: Nyproducerad 2:a med sjöutsikt
Hyr ut min bostadsrätt intill Liljeholmskajen från och med den 1 maj 2016 till och med Dec 2016 med mycket goda chanser till förlängning. Den är omöblerad då nuvarande par flyttar ut pga tillskott i familjen. Detta är en stor 2:a på 60 kvm + inglasad balkong på 9 kvm med sjöutsikt som är optimal för 2 personer. Badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare, fullt utrustat kök med moderna vitvaror och diskmaskin, öppet vardagsrum, stort sovrum samt en walk-in closet. Förråd i källaren samt tillgång till stor gemensam tvättstuga finnes även.

I området finns restauranger, fik, uteserveringar, livsmedelsbutiker, Liljeholmsgallerian samt gångavstånd till buss, tvärbana, tunnelbana och pendeltåg.

Byggnaden är oerhört snygg och blev utsedd till årets Stockholmsbyggnad förra året. Lägenheten ligger i den kortare svarta byggnanden - en av de inglasade balkongerna närmast vattnet och nästhögst upp.

Detta är ingen budgivning eller liknande. Priset är fast och kommer inte höjas eller sänkas utan lägenheten går till den/de som är bäst lämpade. Jag ser helt att det bor ett barn och rökfritt par med fast anställning men godtar givetvis alla ansökningar.

Nås via mejl där ni introducerar er själva och jag återkopplar så fort jag har möjlighet. Fler bilder på lägenheten finns och givetvis en möjlighet att kika innan påskrivning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm