Armbandsvägen 9

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Armbandsvägen 9, Stockholm


Hyra:

22425 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

112 m2


Beskrivning

Villa älvsjö, 4 rum, Kök, 2 badrum bastu toa
Uthyrningsperiod: 2015-11-01 - 2016-05-01

Möblerad villa i Älvsjö som är tillgänglig för uthyrning från och med November i 6 månader framåt med möjlighet till förlängning.
Villan är byggd år 1956 men är uppfräschad på senare dagar. Med en bostadsyta på 112 kvadratmeter, en biyta på 130 kvm samt en tomt på cirka 778 kvm så är denna villa perfekt för så väl små som stora barnfamiljer. Det är endast två minuter till närmaste busshållplats, varifrån det tar cirka 5 minuter till telefonplan och tunnelbanestationen med samma namn samt älvsjö station.

Villan består av två våningar och en källare, dock är källare fylld med arbetsmaskiner och denna yta kan således ej användas (45 kvadratmeter biyta). Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare ingår. I hyran ingår även el, värme, Tv-viasat, vatten och internet. Villan innehåller 3 sovrum (där ett är övervåningen) samt kök och vardagsrum. Hela huset är, och hyrs ut möblerat.

I huset så finns det en bastu intill duschrummet i källaren (kan naturligtvis användas), medan det finns ett andra badrum i huset på den övre våningen med badkar. I köket så är både spisen och kylskåp samt frysskåp nyköpt. I vardagsrummet finns även en braskamin.

Kvarteret är väldigt lugnt och på tomten finns både päron, Plommon, Körsbär
och äppelträd samt plats för 3 bilar på uppfarten.

Rökare är tillåtna sålänge man går ut på altan.
Hund är också tillåtet med villkor att den är rumsren

Du som söker skall ha referenser ifrån tidigare boende. Skötsam.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm