Armbandsvägen 17

Stockholm
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Armbandsvägen 17, Stockholm


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

165 m2


Beskrivning

Fantastisk familjevilla
På gränsen mellan Hägersten och Älvsjö ligger denna fantastiska familje villa med anor från 30-talet, men som totalrenoverats under 2007.

Huset med sin boyta på 165 kvm och en biyta på 60 kvm består av 2 våningar samt en inredd källare. Barnvänlig plan och lättskött tomt med flera fruktträd.

Planlösning:
Nedre våning tillika entre har en välkomnande hall med infällda spottar i tak och en mysig öppen spis. Från hallen kommer man till det mycket moderna köket med all tänkbar utrustning såsom exempelvis induktionshäll, modern fläkt, inbyggd kaffemaskin, frys med ismaskin samt modernt köksinredning och klinkers med golvvärme. Från köket kommer man till halvöppen matplats mot det härliga och ljusa vardagsrummet med stora panorama liknade fönster ut mot altan och trädgård. På detta våningsplan från hallen finns även en modern gästtoalett.

Övre plan består genomgående av ljusa färger och parkettgolv. Här finns ett stort och möblerbart allrum. Här uppe finns även ett helkaklat och mycket modernt dusch utrymme med Wc. I övrigt finns här 3 väl tilltagna sovrum varav Master bedroom med en stor walk-in-closet. I detta rum finns även en härlig balkong som vetter ut mot baksidan av huset.

Källaren som är inredd består av hel kaklat badrum med Jaccuzzi, separat tvättstuga med både tvättmaskin och tumlare samt bra med utrymme. Här nere finns även ytterligare ett stort sovrum/arbetsrum eller gästrum med egen entré.

Huset hyrs ut fr.o.m 1 Maj och på längre sikt.

Hyrs ut till ekonomisk stabil familj eller företag med ordnade förhållande och inga betalningsanmärkningar. Deposition på 2 månadshyror är ett krav.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm