Årstaängsvägen 11

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Årstaängsvägen 11, Stockholm


Hyra:

28500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Floating Villa 10 minuter från Hornstull
Förverkliga en dröm. Bo på vattnet och byt ut din utsikt och miljö när du själv vill. Lev den sjönära livsstilen - närmare vattnet kommer man inte.

Ett sjönära åretruntboende i Stockholms innerstad lika mycket som ett fritidshus i ytterskärgården. Du bestämmer när du kastar loss. Resan ut och in genom Stockholms vackra skärgård blir din båtsemester. Marschfart 5 knop. Ta en dagstur på Riddarfjärden med bad och dyk från båten, lunch i skön skugga under tak och kvällens middag i solnedgång uppdukad på takterrassen.

I köket finns spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskbänk i rostfritt och bra förvaringsutrymmen. Separat wc med handfat och smart förvaring. Från wc kommer man in till teknikrummet där allt har samlats för bästa komfort och service; avläsning el och batterieffekt, vattenrening, värmare, pumpar mm.

Vid duschen finns en vedeldad bastu med glasdörr. Öppna relingsräcket och hoppa i - en upplevelse året om. I duschrummet finns även en tvättmaskin installerat. Torktumlare kan kompletteras även om det är nära att hänga ut.
Under årets kallare dagar värms husbåten upp av en luftvärmepump och en separat värmare från Webasto som sprider värmen i båten. Utöver vattentanken finns ett effektivt reningsverk från Dometic som gör sjövattnet drickbart.

Här finns flera uttag för 220V, infälld ledbelysning, infällda högtalare, TV (antenn), ljudsystem med surroundsystem både ute och inne och som styrs via panel.
Huskroppen består av en isolerad stomme i polyeten termoplast med goda värmeegenskaper. Samtliga material är utvalda för att vara lätta och fukttåliga för bästa hållbarhet och säkerhet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm