Årstavägen 87

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Årstavägen 87, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Mysig 2:a i Årsta uthyres
Hej!

Vi hyr ut vår mysiga lägenhet på 2 rum och kök och 55 m2 i Årsta från och med början/mitten på december (vi är väldigt flexibla angående inflyttningsdatum). Kontraktet är för 8 månader till att börja med och eventuell möjlighet till förlängning.

Lägenheten ligger 4 minuters promenad från Årsta torg med nära till allt man behöver så som ICA, Coop, gym, apotek och bibliotek samt flertalet restauranger (sushi, thai, grekisk, kebab, pizza, konditori, amerikansk sportbar samt mysiga smörrebrödskrogen Två Små Svin). Precis utanför lägenheten finns busshållplats för buss 160 som tar dig till tunnelbanan vid Gullmarsplan på 8 minuter samt till pendeltåg i Årstaberg på 4 minuter eller Liljeholmen på 14 minuter. Tvärbanan finns 5 minuters promenad bort och därifrån når du bl a Liljeholmen på 7 minuter och Globen på 5 minuter. In till T-centralen tar du dig på exakt 21 minuter.

På 5 minuter promenerar du ner till Årstaviken med belyst motionsspår, utegym och badbryggor.

Lägenheten hyrs möblerad och har härlig balkong mot lummig innergård och eftermiddagssol. Stort och ljust vardagsrum med ljusgrå bäddsoffa och under hösten förbereder vi för stor flatscreen-tv på väggen (med Com Hem-utbud samt Netflix). Köket är fullt med förvaringsutrymmen (skafferi/städskåp) och ett matbord för två (kan fällas ut och användas för upp till 6 personer) samt stolar. Kyl/frys, spis/ugn, micro och Nespresso-maskin finns att tillgå. I sovrummet finns dubbelsäng med inbyggt förvaringsutrymme samt en walk in closet och en större garderob med stort förvaringsutrymme ovanför. Badrummet har badkar samt vädringsfönster. Stor hall med hatthylla samt ytterligare garderob för skor och ytterkläder.

Två stora tvättstugor finns i föreningen. Man kan även hyra bastu samt föreningens egna övernattningslägenhet och lokal. Grillplats finns på innergården.

Vi söker singel eller par med fast jobb och stabil ekonomi. Ni ska vara rök- och djurfria. Grannarna är tysta, respektfulla och vänliga och vi förväntar samma beteende från er. Självklart är det okej med middagar, musik och glada tillställningar men högljudda fester in på småtimmarna vore att undvika.

Hyran är 14000 kr/månaden inklusive alla räkningar och tv/bredband samt engångsavgift på 10000 kr i deposition. Hela depositionen betalas givetvis tillbaka vid utflytt om lägenheten och inventarier lämnas i samma skick som vid inflytt.

Hör av dig/er till antingen:

Vincent Hellman (0768032356)

eller:

Alessia Fortuna (0761824482, räkna med kontakt på engelska)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm