Artemisgatan 73

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Artemisgatan 73, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

2:A med balkong i lugnt område
Artemisgatan 73, 2 tr
2 rok
Hjorthagen / Östermalm

Hyr ut min bostadsrätt i Hjorthagen från och med november 2015. Lägenheten ligger i ett väldigt lugnt område precis mellan Gärdet och Lidingö. Det tar cirka 7 minuter till stan med tunnelbanan, som ligger cirka 3 minuter ifrån bostaden.

Lägenheten är välplanerad med bra garderobsutrymmen, balkong och smart planlösning.

Lägenheten hyrs ut möblerad, med undantag för dekoration och inredningsdetaljer.

I lägenheten finns ett sovrum med en 120 cm-säng och stor byrå. I vardagsrummet finns soffa, soffbord, tv, matbord för 4 personer. Vidare finns kök och toalett med dusch. Tvättstuga finns på nedre botten.
Föreningen har installerat fibernät vilket gör att hyresgästen behöver en router i lägenheten för trådlöst internet. Förutom internet ingår tv, värme, vatten och hushållsel i hyran.

Uthyres till en skötsam, rök- och djurfri person (eller personer) med dokumenterad stadig inkomst. Personen lovar att ta väl hand om lägenheten, respektera grannskapet och följa de regler utställda utav mig i form av ett kontrakt.

Uthyres tills vidare, dock med kontrakt på 12 månader åt gången i enlighet med föreningens stadgar. Hyran är 12000 kr i månaden. En depositionsavgift om 12000 kr skall erläggas vid uthyrningstillfället. Depositionen kommer att återbetalas vid uppsägning. Vidare gäller 3 månaders ömsesidig uppsägningstid. Ingen besittningsrätt. Tillträde i november enligt överenskommelse.

Maila vid intresse och berätta vem du/ni är så återkommer jag med svar så fort som möjligt

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm