Artillerigatan 65

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Artillerigatan 65, Stockholm


Hyra:

20700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Östermalm - 2 rok - 6 mån - 20 700 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-10-15 - 2016-04-15

Topprenoverad 1920-tals våning mitt på Östermalm

Central tvåa i hjärtat av Östermalm.

Lägenheten ligger på 4:e våningen med hiss. I lägenheten finns egen tvättmaskin och torktumlare, men det finns även tvättrum i källaren. På den lummiga innergården finns cykelförråd samt sittmöbler för mysiga middagar.

Lägenheten ligger mittemellan Östermalmstorg och Karlaplan med närhet till Strandvägen och vackra Djurgården, perfekt för den som gillar promenader och löpturer. Närmsta tunnelbana är Stadion Södra, alternativt Östermalmstorg.

Den närmsta matbutiken är ICA Esplanad på Karlavägen, men inte långt härifrån ligger också Fältöversten där du hittar två större matbutiker, Systembolaget och en massa andra butiker.

På hörnan av Artillerigatan ligger kända och anrika Tösses Bageri där du kan handla färskt bröd och andra godsaker. I närheten har du också Klara Kafét, restaurang Broms (perfekt för brunch!) och trendiga Nybrogatan 38.

I hyran ingår el, vatten och 500 MB bredband och 72 tv-kanaler vid Telia.

Möblering: Lägenheten totalrenoverades 2015 med exklusiva materialval som marmor, kök från Superfront, vitvaror från SMEG och vackra trägolv.

Lägenheten hyrs ut möblerad och fullt utrustad med designmöbler och inredning i marmor, mässing och ljusa fräscha färger.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm