Åsögatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åsögatan, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum Södermalm fr.o.m. 1/11. 4000 kr/m
Rum uthyres till inneboende i en fin 3:a på 80 m2 på Åsögatan, Södermalm. Allra helst till kvinnlig veckopendlare eller dyl., därav den låga hyran.

Jag hyr ut ett vackert ljust rum på ca 9 m2 i lugnt och grönt kvarter fr.o.m. 1/11 och tillsvidare för endast 4000 kr / mån inkl. bredband, Tv-abonnemang, el mm. 3:an ligger i ett hus byggt 1928 med underbar lummig innergård. Den har ett rejält kök samt vackra trägolv och gamla detaljer och en fin vy från alla fönster. Rummet är möblerat med en 120 cm bred säng, bord, stol, byrå ,sekretär och det finns klädkammare. 
Mina två barn kommer även bo i lägenheten växelvis. Jag och mina barn (3 och ett halvt och 6 år gamla) är snälla och lätta att ha att göra med. Det är ett plus om man inte har något emot barn :-). Jag har haft inneboende under ett år och det har funkat hur bra som helst.
 En månadshyra som deposition enl. ö.k. samt två månads ömsesidig uppsägning. 
Mejla kort info om dig som gärna även innehåller vad du jobbar med, ålder och hur dina tider (jobbtider mm) ser ut så mejlar jag tillbaka när jag har fått ett antal intressenter.
Allt gott,

Maria
Ps. For those of you who only speaks english; since my kids cant speak english I can only have a tenant that can speak swedish. It's important for me that my kids are able to communicate with the person who stays in our flat. Sorry for that, and good luck with your search for accommodation!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm