Åsögatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åsögatan, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum centralt på Söder, uthyres omgående
Rum i lägenhet som ligger mycket centralt på lågtrafikerad återvändsgata och i direkt anslutning till grön park men samtidigt med söders puls ett stenkast bort.

Mycket goda kommunikations-möjligheter inom gångavstånd, som t ex ca 3 min till pendeltåg Södra station/5 min till grön linje vid Medborgarplatsen/7 min röd linje vid Mariatorget samt ett antal bussar...

Hyran inkluderar ett rum på ca 12 kvm med stort fönster och ingång direkt från hallen, fiberoptisk wifi samt el. Rummet är standard utrustat med bl a en 120 säng, ett eget litet kylskåp, klädförvaring mm
Du har tillgång till kök, badrum, sep toalett och tvättstuga

Hyra: 6500 SEK per månad.
Inflytt: 1 nov med en kalendermånads uppsägningstid åt bägge hållen
Månadshyran betalas i förskott samt en deposition på 6.000, vilket betalas vid kontraktsskrivningen.

Du som just kommit till Stockholm, har engelska el spanska som modersmål samt fast inkomst är särskilt välkommen att söka. Har själv många års erfarenhet av boende utomlands och därmed god förståelse för den situationen. De som dessutom är mellan 25 och 35 har alltid trivts bra här hos oss.

Låter det intresserant? Maila en kort text med ditt mobilnr (svenska, engelska och spanska går bra) där du berättar lite vem du är och hur dina planer/behov ser ut så ringer jag dig inom kort.

PS Har även 2 små sällskapshundar så allergiker är ingen hit.

Mvh
Morgan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel