Astrakangatan 115

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Astrakangatan 115, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Topputrustad lgh med garage, all-inclusive
Välkommen till ett boende utan krångel. Denna etta i Hässelby har nytt badrum, nytt fullutrustat kök och walk-in closet med smart förvaring. Lägenheten uthyrs fullt möblerad med en 65" UltraHD tv med Chromecast, 100Mbit fiber internet, 160cm säng, diskmaskin, ugn, mikro och induktionshäll. Kök, vardagsrum och förvaring är noggrant planerade för maximal komfort.

Lägenheten hyrs ut mellan 2016-05-15 och 2016-07-15. I hyran ingår allt. 100Mbit internet, vatten, el, värme , och plats i varmgarage som även det har vatten och el.

Lägenheten ligger några minuters promenad från tunnelbanan och ännu närmare finns en busshållplats med bussar till Kista, Vällingby och Sollentuna. Med bil ligger Kista, Solna, Sundbyberg, Spånga och Vällingby bara minuter bort.

Lägenheten ligger i natursköna Hässelby, en kort promenad från Mälaren och med flera vackra parker, naturområden och löparspår i närheten.

Jag söker en skötsam, rökfri, djurfri, barnfri hyresgäst med fast inkomst. En månadshyra i deposition. Verkar detta intressant? Skicka mig ett mail där du berättar om dig själv. Kom ihåg att inkludera vad du jobbar med och ditt telefonnummer så jag kan kontakta dig.

PS. Det kan hända att föreningen behöver utföra en del byggarbete utanför fönstret under uthyrningstiden (tilläggsisolering av fasaden). Om det blir så, drar jag av 500 :- från hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm