Astrakangatan 115

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Astrakangatan 115, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Fullutrustad lägenhet, varmgarage, tillsvidare
Välkommen till ett boende utan krångel. Min etta i Hässelby har nytt badrum, nytt fullutrustat kök och walk-in closet med smart förvaring. Lägenheten uthyrs möblerad med 100Mbit fiber internet, 160cm säng, diskmaskin, ugn, mikro och induktionshäll. Kök, vardagsrum och förvaring är noggrant planerade för maximal komfort. Lägenheten hyrs ut från . I hyran ingår allt. 100Mbit internet, vatten, el, värme , och plats i varmgarage som även det har vatten och el. Lägenheten uthyres tillsvidare fr.o.m. den 1:a Aug.

Lägenheten ligger några minuters promenad från tunnelbanan och ännu närmare finns en busshållplats med bussar till Kista, Vällingby och Sollentuna. Med bil ligger Kista, Solna, Sundbyberg, Spånga och Vällingby bara minuter bort. Lägenheten ligger i natursköna Hässelby, en kort promenad från Mälaren och med flera vackra parker, naturområden och löpspår i närheten. Jag söker en skötsam, rökfri, djurfri, barnfri hyresgäst med fast inkomst. En månadshyra i deposition och jag kommer göra en kreditkontroll. Verkar den intressant? Skicka mig ett mail där du berättar om dig själv. Kom ihåg att berätta vad du jobbar med och ditt telefonnummer så jag kan kontakta dig.

PS. Just nu håller föreningen på att avsluta en tilläggsisolering av fasaden utanför fönstret. Om de inte blir färdiga innan inflyttning drar jag av 500 kr av hyran för varje månad de håller på med tilläggsisoleringen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm