Atlasgatan 15

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Atlasgatan 15, Stockholm


Hyra:

8600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

1:a i vasastan
Hej

VÄNLIGEN RING OCH SKICKA INGA E-MAILS. Please call instead and do not send me any e-mails. Jag skall börja studera den 1a Juni (sommarkurs, sedan vidare på program till hösten) och i några år framöver och behöver hyra ut min lägenhet. Jag kommer att hyra ut lägenheten terminsvis och kontrakt förnyas efter varje studietermin, detta är för att se hur länge jag skall och vill eller orkar fortsätta studera. Första perioden så skrivs kontraktet från och med 1a Juni och fram till 31a December 2016. Kontrakt skrivs omedelbart dagen efter lägenhetsvisningen och vid kontrakt skrivningen kommer den utvalde att få nycklarna till lägenheten.

Jag söker nu en KVINNA som skall hyra min lägenhet. Jag har otroligt hårda krav och förväntningar på den person som blir utvald. Jag accepterar absolut inga avvikelser på det kontrakt som skrivs. Du som kommer få hyra MIN lägenhet skall ha:

- FAST inkomst (Arbete), detta kontrolleras.
- INGA betalningsanmärkningar, detta kontrolleras.
- INGEN "prick" i polis/brottsregistret, detta kontrolleras.
- INNEHA goda referenser från ditt nuvarande boende och arbete.
- TALA flytande Svenska eller Engelska.

I hyran ingår det mesta. Men däremot kommer jag upplysa dig om exakt vad som ingår på intervjun som sker i lägenheten på visningsdagen.

Vid kontrakt skrivningen och överlämnandet av lägenhetsnycklar till dig så skall månadshyran för Juni månad 8600kr (hyran) + 6500kr (deposition) överlämnas. Du skall INTE betala mig något i förskott osv. Allt sker enligt regler. Var vänlig respektera allt som skrivits ovan och jag gör INGA undantag. Detta är min lägenhet och de krav jag har skall efterföljas och även de krav som informeras vid lägenhetsvisningen, om detta inte känns rätt för dig så ber jag dig INTE svara på denna annons.

Inflyttning sker 1a Juni och kontrakt skrivningen sker dagen efter personen som skall flytta in blivit utvald. Jag är tyvärr ute i sista sekund då mitt antagningsbesked för sommarens studier kom sent. Jag accepterar inte att man "ringer åt någon annans vägnar". Hoppas på överseende med detta.

MVH,
S

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm