Atlasgatan 13

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Atlasgatan 13, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Ljus etta med säng för två vid St:Eriksplan
Hallå där!

Jag åker på utbyte över terminen och hyr därför ut min lägenhet som ligger mitt i atlasområdet, precis vid St:Eriksplan. För er som inte varit där tidigare så är det ett extremt lugnt och fint område som samtidigt ligger precis invid St:Eriksplan, försover man sig är man i tunnelbanan på typ 3 minuter. Lägenheten har högt i tak och de flesta orginaldetaljer inkl. golvet från när det byggdes 1927.

Lägenheten har en 160cm superskön säng, en stor tv, en stor inbyggd garderob, ett bord för fyra och en hörnsoffa. Mitt playstation är jag fortfarande osäker om det hänger med och det som står i hörnet är en luftrenare så man sover bättre om man har pollenallergi (man behöver inte dammsuga lika ofta heller hehe). Har även en del kul konst som jag ska rama in innan det flyttas in!

Toaletten är rymlig och renoverad samtidigt som köket för bara några år sedan med separat dusch och handdukstork. Den är alltså inte haken jag inte vill visa hehe, men blocket verkar inte vilja ladda upp dem av någon anledning. Jag kan skicka fler bilder, vid förfrågan.

Jag letar efter en eller två personer som inte röker eller har husdjur, som har stabil ekonomi och som sköter sig bra. Jag gillar min lägenhet som tusan och vill känna att jag gör det när jag kommer tillbaka också! Uthyrestiden är från 1:a september och fram till årsskiftet.

/Christian

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm