Bäckvägen 91

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bäckvägen 91, Stockholm


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Designad lgn med balkong mot lummig grönska
En av Stockholm mest inbitna kallvattens-vågsurfare hyr ut sin hipsterdröm 10/6-21/8.

300 m från T-banestation Telefonplan, 5 minuter från Södermalm, 15 till Centralen ligger denna pärla.

I skogsgläntan bakom Konstfack, med en balkong utan störande insyn mot lummig grönska. Man tror inte att detta kan vara på cykelavstånd till innerstan. Telefonplans egen puls ligger nära. Restaurang Landet har inte bara mat och dryck. Här går man på spelningar av all slags modern musik flera gånger i veckan. Flera andra restauranger finns på 5 min promenadavstånd i Midsommarkransen. Vänder man på ryggen och tar en lätt promenad på ca 15 minuter så är man i Vinterviken med vacker, vattennära vandring och kaféer och restauranger. Klippan bakom det omtyckta badet är en välbesökt plats att avnjuta solnedgången på.
Tillbaka till lägenheten. En av lägets största fördelar är att det är gratis parkering dygnet runt alla dagar i veckan, och det är lätt att få tag på parkering. Kommer du med bil slipper du åka in genom tullarna och slipper både avgifter och trängsel.

Plats för 2 vuxna och max 2 barn (extra fällsängar). En fullsize dubbelsäng med höger sida mjuk och vänster hård (för olika tunga personer).

Lägenheten har alla bekvämligheter inkl diskmaskin dock ej internet. Tvättstuga finns inom 50m från lägenhet. Det finns kablage för att koppla egen dator och mobil uppkoppling till TV. En samling DVD till bluRay-spelare finns, speciellt surffilmer...

Städning ingår. För längre tider utförs städning en gång i veckan. Egen städutrustning finns i lägenheten vid behov.

Uthyres som följer:
Helg (fred-sönd) 4000 SEK
Vecka (månd-sönd) 10 000 SEK
Månad (4,5 veckor) 30 000 SEK

Förskottsbetalning vid tillträdet, men alltså inte före ni har besiktar lägenheten.

Deposition krävs inte men däremot ett avtal med förbindelse att stå för reparationer eller ersättning för skadade inventarier, samt givetvis kopior på giltig legitimation.

Inga andra än hyresgäster får övernatta i lägenheten. Undantag kan göras om jag som uthyrare blir informerad i god tid innan. Personen behöver kunna legitimera sig. Inga fester eller annan form av gruppaktiviteter får göras i lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm