Banängsgatan 2

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Banängsgatan 2, Stockholm


Hyra:

5300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Ljust Rum 13 kvm Balkong uthyres Söder Sofia
Hej
Jag Hyr ut ett rum 13 kvm med balkong på Söder Sofia korttid, längre tid, Pendlare med inflyttning 1 feb, öppen för förslag och annat datum.
Lägenheten är en 2a 60 kvm 4tr alla fönster med utsikt vit inredning badrum/toalett separerat. Hiss 3 tvättstugor att välja på.
Lungt grönområde med havet 5 min härifrån(Viking Line) och Söderrundan för promenad. Hundpark upp i vita Begen. Rummet är ljust med känsla av space då du har balkong med utsikt mot Vita Bergen (grönområde) och vackra Sofia skola, ny konstgräsfotbollsplan utanför (inte störande tvärtom) på vinter blir den skridskobana.
Jag söker inneboende som tycker om katt/. Min katt 15årig Birmapojk lugn väluppfostrad som även är van vid hundar. Du är öppen och har lätt att kommunicera.
Jag arbetar med Personlig Utveckling/Dansterapeut/Konstnär/Djurkommunikatör/ Sjuksköterska...med bakgrund som Skådespelare/ Illustratör mm. Jag är en okonstlad kvinna med öppet sinne alternativt tänkande som bryr mig om Body Mind Soul. Gröna fingar-gröna växter Piano finns.
Promenera till Slussen 15 min, Gamla Stan tar 20 min, Nytoget 10 min. Buss/Konsum utanför huset. Det tar 5 minuter med Buss till slussen. Buss 2 och 66 går härifrån, buss 66 går bland annat till Södra Station.
Hyran är 5300:- per månad. Har i nuläget Mobilt bredband installerar Bredband så fort Hyresgäst flyttar in. Om du har katt hund får vi diskutera om och hur vi kan lösa det.
Jag skickar bilder på lägenheten om du önskar. Om du ringer och jag inte kan svarar lämna Tydligt meddelande med telefonnr så ringer jag upp dig. Välkommen att höra va dig. Hälsningar miamia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm