Bastugatan 49

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bastugatan 49, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Charmig 2:a på Mariaberget-Tillträde omgående
Tvåa på Mariaberget till 30 November med tillträde omedelbart. Eventuell förlängning kan ske med max 6 månader.

Fin tvåa om 55 kvadratmeter uthyres i lugna charmiga kvarter på Mariaberget och med utsikt över riddarfjärden från köksfönstret ett stenkast från Mariatorget . Runt knuten nås Monteliusvägen, ett trevligt promenadstråk med storslagen utsikt över Stockholm stad. I kvarteren kring fastigheten finns ett rikt utbud av restauranger, kaféer, mataffärer och butiker.

Lägenheten består av en välkomnande hall med garderober som erbjuder god förvaring. leder ut in mot ett stort ljust vardagsrum med två fönster söder och väster. Vardagsrummet är möblerad med soffgrupp, vardagsrumsbord och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås balkong med soffmöbel som vetter mot söder.

Köket erbjuder sittmöjlighet för två med utsikt över riddarfjärden och Kungsholmen. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, micro, kyl/frys. Sovrum med 140 cm säng samt stor garderob med goda förvaringsmöjligheter med stort fönster mot väster.

I hyran ingår el, värme, vatten och bredband.

Jag emotser förfrågningar på e-mail och hyr helst ut till Företag i första hand men kan tänka mig privatperson om allt känns rätt. Beskriv era förhållanden, och vem som skall bo i lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm