Bäverbäcksgränd 12

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bäverbäcksgränd 12, Stockholm


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Del i härligt kollektiv söder om söder
Vi är fyra pers mellan 20-30 som som delar en lägenhet på 100m2 över två våningar i natursköna Rågsved. En av oss har lyckats med konststycket att efter många år landa ett förstahandskontrakt i närheten av jobbet och vi söker därför hens ersättare.

Bostaden: Fullt utrustat kök, två badrum och tre sovrum på ovanvåningen. Det är det bästa (läs största) av dessa rum vi hyr ut. Bottenplan består av ett vardagsrum samt en stor altan. Tillgång till supersnabbt internet finns givetvis och även dasspapper inkluderas i hyran. T-banan ligger sju min promenad bort och tar dig till Söder på en kvart. Sveriges första social supermarket ligger precis utanför dörren och är trots sina knäppa öppettider ännu ett bevis för att det är i Rågsved det händer ;)

Rummet: Taklampa, dubbelsäng och mer garderobsplats än vad du kan fylla upp. I övrigt får du fritt inreda efter smak och förmåga.

Vi söker: En person som faktiskt gillar att bo tillsammans med andra, och kan tänka sig att göra det ett längre tag. I övrigt har vi inga större krav, så länge du besitter grundläggande städkunskaper samt förstår att återvinning är något vi alla bör ägna oss åt.

Viktigt: Skicka ett mail där du skriver ett par väl valda rader om dig själv, samt ett nummer du kan nås på. Undvik i största möjliga mån floskler såsom trevlig, lugn, ordningsam och liknande. Skriv istället något personligt som du faktiskt menar så är chansen så mycket större att vi faktiskt blir intresserade av att träffa dig. Vi betackar oss dock för folk som har träning och/eller hälsa som sitt stora livsintresse.

Vi kör lite visningar de kommande dagarna och fattar ett beslut under veckan. Givetvis hoppas vi på att få träffa just dig.

Formalia: Hyra betalas senast sista dagen i månaden. Deposition på halv månadshyra kommer att begäras.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm