Beckombergavägen 129

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Beckombergavägen 129, Stockholm


Hyra:

26400 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Norra Ängby - 6 rok - 12 mån - 26 400kr/mån
Uthyrningsperiod 2017-01-01 - 2018-01-01 med eventuell förlängning.

Ängbyvilla i tre plan med närhet till skolor, t-bana, affärer, natur och bad. Huset som är byggt 1931 är nyrenoverat med mycket charm och ljus. Entréplan med hall, kök, matrum, vardagsrum och wc.
Övre plan med tre sovrum, hall och badrum. Inredd källare med högt i tak och genomgående golvvärme med allrum, tvättstuga och stort badrum.
Groventré med hall och förvaring i källarplanet. Lummig och uppväxt tomt med flera fruktträd och en altan i direkt anslutning till matrum/vardagsrum.

I området finns allt man kan önska sig av natur, kommunikationer och service. Närhet till Norra Ängby Torg med bland annat mataffär och flera butiker. Närhet till Ängby Slott och Björklunds hages 4H-gård med djur, lekplats, gungor, basketplan, skateboardramp, grillplats mm. 5 min gångväg till Ängby IP och mysiga Kyrksjön med badplats. 10 min gångväg till populära Ängbybadet med restaurang och båtbryggor. 5 min gångväg till T-bana, 15 min med T-bana till Fridhemsplan/city. I området finns flera bra skolor och förskolor. 10 min med bil till Bromma flygplats, Kista, Fridhemsplan/city, köpcentrum i Bromma Blocks och Vällingby.
Värmen, Vatten & El abonnemang finns som betalas utav Hyresgästen.
Fiber finns.
Fjärrvärme indragen.

Uthyrning 1 år med möjlighet till förlängning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm