Bennebolsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bennebolsgatan, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Möblerad lägenhet högst upp i huset
Hyr ut min lägenhet tillsvidare medans jag studerar på universitetet på annan ort. Lägenheten är ljus, med öppen planlösning och balkong med sol både på dagen och kvällen. Den är belägen högst upp i huset med fönster och balkong mot innergården.
Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och hyran kommer vara 9000:- / månad. Elkostnaden tillkommer varje månad och brukar ligga runt 300-400:- Badrummet har tvättmaskin och torktumlare men det finns även tvättstuga inom föreningen. Huset som lägenheten ligger i är ett 4 våningshus beläget precis bredvid Spånga station så man tar sig lätt kollektivt runt om i stan därifrån. Föreningen är välskött och grannarna är trevliga. Huset i sig är väldigt lugnt och man blir sällan störd av oljud från grannar m.m.
Jag kommer skriva kontrakt på 1 år i taget med möjlighet att hyra lägenheten upp till 2 år i och med att jag då avslutar mina studier.
Nuvarande hyresgästen flyttar ut den sista september och lägenheten kommer vara tillgänglig för inflyttning kort därefter.

Krav på den nya hyresgästen/hyresgästerna är att du/ni har en stadig regelbunden inkomst, är rökfria och inte har husdjur.

Maila gärna och berätta lite om dig/er själva så återkommer jag om jag vill erbjuda dig/er visning av lägenheten.

Vid inflyttning kommer jag begära en månadshyra i deposition som återfås vid utflyttning om lägenheten är i samma skick som vid inflyttning.

/ Magdalena

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm