Bergengatan 10

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergengatan 10, Stockholm


Hyra:

8200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a i Husby med badkar och balkong
En 46 kvm lägenhet på 4:e våningen i Husby centrum utan insyn. Bostadshusets fasad och gårdar är renoverade och fina. Byggnaden har två hissar. Det finns balkong och badkar i lägenheten.

Det tar två minuter till tunnelbanan och 17 minuter till T-centralen. Det är 10 minuters gångavstånd till Kista centrum som har öppet till 21 alla dagar. Det finns även fin natur i området.

Lägenheten är möblerad. Det är bra om du inte har en massa egna möbler som du måste ta med. I hyran ingår el, basutbud av tv och förvaring i källare.

Jag ska ansöka om att hyra ut bostaden i andrahand för att jag vill prova att bo sambo. Ansökningstiden är en månad. Det innebär att när vi kommer överens om att du ska hyra min bostad så skickar jag in min ansökan.
Om du har ett akut behov av att flytta in tidigare, innan beslutet kommer, kan jag tänka mig att du får vara inneboende tills allt blir godkänt.

Jag söker någon som är ansvarsfull, lugn och som inte har vilda hemmafester. Du får inte störa grannarna eller förstöra bostaden. Jag kommer att kolla så att du inte finns hos Kronofogden och att du har en anställning så att du kan betala hyran.

För mig är en god relation med bra kommunikation viktigt för att detta ska fungera.
Skriv gärna några rader om dig själv så att jag får en känsla av vem du är.

Mvh
Ninve

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm