Bergsgatan 29

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsgatan 29, Stockholm


Hyra:

17500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

67kvm, 2,5:a, balkong, Rådhuset, 4mån maj-aug
OBS! Jag hade annonsen uppe härom veckan men fick ta ner den för att jag inte hade tid att hantera alla förfrågningar. Om ni hört av er tidigare på annonsen men inte fick svar så hör av er igen nu så kommer jag kunna svara!

Lägenheten är en 2,5:a i öppen planlösning med balkong i ett mycket attraktivt och centralt läge på Kungsholmen. Den ligger med Rådhusparken och Kungsholmstorg som närmsta grannar, på lugn parallellgata till Hantverkargatan. Kommunikationerna är mycket goda med bussar och tunnelbana runt knuten och vackra Norr Mälarstrand nås på endast någon minuts promenad. Området erbjuder all tänkbar service, matbutiker, restauranger, apotek, mm.

Sovrum mot lugn innergård möblerad med 180-säng och med två stora garderober till förfogande.

Stort arbetskök med bra arbetsytor, stor induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, micro samt kyl/frys med integrerad is-maskin.

Välplanerat badrum med dusch & WC, samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Matplats i mitten av lägenheten med plats för 4 personer.

Vardagsrum med stor vinkelsoffa. TV med alla kanaler ingår, liksom el, värme, vatten och internetuppkoppling via fiber-LAN.

Uthyres från och med maj till och med augusti. Inflyttning kan ske 30e april eller 1a maj. Utflyttning gärna innan augustis slut men kan eventuellt vara flexibel fram till 3e sept.

Uthyrning kommer ske "vitt" med kontrakt och med bostadsrättsföreningens godkännande. Lägenheten hyrs ut med förskottsbetalning samt 17 500 kr i deposition. Ingen uppsägningstid utan det är fast start och slut enligt kontraktet som gäller. Alltså ingen risk att bli "utsparkad" mitt under kontraktsperioden så länge man sköter sig, men heller ingen rätt att avsluta kontraktet i förtid.

Hyreskontrakt samt ansökan om samtycke till andrahandsuthyrning skrivs samtidigt, och depositionen betalas i samband med detta. Ordförande i föreningen är för-informerad om att andrahandsuthyrning kommer att ske och har i ett initialt utlåtande sagt ok men att hyresgästen måste godkännas av styrelsen i en ansökan om samtycke till andrahandsuthyrning.

Vid kontraktsskrivning betalas depositionen. Om ansökan om samtycke till andrahandsuthyrning skulle avslås betalas depositionen tillbaka. I andra fall där hyresgästen av någon anledning skulle vilja bryta kontraktet innan inflyttning betalas inte depositionen tillbaka.

Detta innebär konkret:
- Vid kontraktsskrivning erläggs deposition på 17 500 kr
- Hyra på 17 500 kr för maj mig tillhanda senast 30e april
- Hyra på 17 500 kr för juni mig tillhanda senast 31a maj
- Hyra på 17 500 kr för juli mig tillhanda senast 30e juni
- Hyra på 17 500 kr för augusti mig tillhanda senast 31a juli
- Deposition på 17 500 kr återfås vid utflyttning och kontroll av lägenheten

Kreditupplysning kommer att göras. Endast rökfria hyresgäster. Inga husdjur.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm