Bergsgatan 29

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsgatan 29, Stockholm


Hyra:

20800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Centralt på Kungsholmen med balkong
Lägenheten uthyres från 2016-11-21 till 2017-05-21.

Möblerad med bokhylla, TV-bänk, TV, soffa, fotpall, matbord med stolar, förvaringsköksskåp, säng, loungemöbel på balkongen. TV och säng kan slitas ut utan ersättning. Möblering enligt beskrivning eller överenskommelse. Köket är utrustat med diskmaskin och badrummet med tvättmaskin. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr.

I hyran ingår el, värme, vatten, bredband (100/100 Mbit) och TV (Com-Hem basutbud) och hemstädning en gång/vecka.

Lägenheten rymmer utan problem (minst) två personer. I hallen finns möjligheten att hänga upp ytterkläder och skor. En garderob finns även tillgänglig dels i hallen och dels i vardagsrummet och sovrummet, samt en större garderob med skjutdörrar i sovrummet.

I föreningen finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och mangel. Föreningen har även en bokningsbar trivselyta på innergården.

Fastigheten ligger 20 m från tunnelbanans blå linje (Rådhuset) och 10-15 min promenad till Stockholm Central. Nära till hands finns vattnet vid Norr Mälarstrand, promenad och jogginstråk samt parker. Matbutiker och gym finns det gott om i närheten. Scheelegatan med mängder av härliga restauranger ligger alldeles runt hörnet.

Du är skötsam och lämnar lägenheten åter i minst samma skick som den fås. Ingen rökning i lägenheten! Deposition om en månadshyra lämnas på förhand, dock efter att vi setts, allt känns bra, du har fått se lägenheten och vi är överens om kontraktet.

Välkommen till detta härliga boende!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm