Bergslagsvägen 234

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergslagsvägen 234, Stockholm


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Mysigt rum uthyres i villa nära stan
Nu har du chansen att hyra "Lilla Blå" igen!

Min inneboende Mai, som hyrt rummet i nästan ett helt år, har nu hittat en egen lägenhet och flyttar ut i slutet av december. Därför behöver jag en ny hyresgäst från och med januari 2016.

Vänligen observera att jag endast söker kvinnliga hyresgäster! Veckopendlare eller liknande har störst chans att få hyra rummet.

Min lilla villa ligger i Norra Ängby i Bromma, och jag bor ca 5 minuters gångväg ifrån tunnelbanestationerna Islandstorget och Ängbyplan (jag bor precis mitt emellan). Du är på Kungsholmen på en kvart, och till T-centralen tar det ca 20-25 minuter.

Rummet är litet men väldigt mysigt, och ifrån fönstret har du utsikt över min fina trädgård (som du självklart också får nyttja och njuta av när du bor här). Rummet är möblerat, och jag kan tyvärr INTE hyra ut det omöblerat. De möbler som finns är en säng, ett skrivbord med stol samt en lådhurts med tre lådor i olika storlekar. I rummet finns även en garderob med galgar och klädkorgar, ett litet väggskåp med glasdörrar, en mindre vägghylla samt förvaringslådor under sängen. Precis utanför rummet - i hallen - finns också en stor och rejäl byrå som blir din.

Jag har två snälla katter - Räven och Malte - som gillar att gosa, så du måste vara en riktig djurvän för att trivas här. En stor fördel är om du är vegetarian (som jag), men det är självklart inget krav.

Du och jag delar på kök och vardagsrum och du får självklart röra dig fritt i dessa utrymmen! Badrummet på nedervåningen är stort och lyxigt med golvvärme och jacuzzi. Detta badrum delar vi även med Carolina som bor på nedervåningen i ett stort rum med egen ingång och eget kök. Vi delar alltså endast badrum med henne. Det finns även en toalett på övervåningen som jag och katterna använder, så det brukar aldrig vara problem med köbildning.

Jag kan tänka mig att hyra ut både på längre och kortare sikt, men jag föredrar längre. Eftersom rummet är så litet, så passar det bäst för en veckopendlare som inte har så mycket saker.

Jag är noga med kontrakt och jag vill träffa den som ska hyra hos mig personligen. Tror du att det här kan vara ett boende för dig, så kontakta mig per mail och skriv några rader om vem du är och vad du har för planer med ditt boende.

Välkommen till Norra Ängby!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm