Bergsundsgatan 16

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergsundsgatan 16, Stockholm


Hyra:

11880 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

Smakfullt renoverad lägenhet vid Hornstull
En genomgående ljus lägenhet om 43 kvm med nära till vattnet på Södermalm, den uthyres omgående och 3 månader framåt. Lägenheten har smakfullt renoverats med exklusiva tillval. Lägenheten hyrs ut möblerad med de möbler som ses på bilderna.

Hallen har dubbla dörrar mot trapphuset, vitt marmorgolv som övergår till vitlaseradstavparkett. Badrumet med inredning från verde samt marmorgolv, svängd duchvägg, dimmerspotlights och uschmunstycke från Hansgroe. Sovrum/vardagsrum med vitlaserad ekparkett, sängskåp i zebranoträ med en riktig continentalsäng. Samsung TV, stereo. Kökets har matplats för 4 personer, med diskmaskin och gasspis samt utgång till balkong. Det finns hiss och förråd på vinden.

Mycket goda kommunikationer, buss som stannar utanför porten och 5 minuter till Hornstulls tunnelbanestation.

Obs! Visning kommer att hållas imorgon, fredag. För att komma på visning kontakta oss för visningstid och anmälan.

Uthyrning är omgående till 6 januari 2016, med krav på att flyttstädning görs av ett städföretag. Lägenheten är såld så det finns inte chans till förlängning av kontraktet. Utöver avgiften på 11 880 kr/månad tillkommer kostnaden för el och gas.

Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:

Jag har valt att ta hjälp av Be Resident för min andrahandsuthyrning. Det innebär att du som hyresgäst får tydliga hyresaviseringar, säker depositionshantering genom att den hålls av Be Resident AB på separat konto, en besiktning vid uthyrningens start samt ett tryggt och tydligt hyresavtal.

Be Resident AB
www.beresident.se
www.instagram.com/beresident
www.facebook.com/beresident.se

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm