Birger Jarlgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Birger Jarlgatan, Stockholm


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum mitt i stan uthyres mån-fre
Rummet som jag hyr ut ligger centralt i stan på Birger Jarlsgatan och har gångavstånd till Stureplan, Odenplan och utbud av bra mataffärer, SATS och Worldclass ligger runt hörnet. Samt 5 minuters promenad till T-bana Tekniska.

Rummet som jag hyr ut är 3.5x4 meter och har stora fönster och spegelgarderober samt 3.30 i takhöjd (sekelskifte). Uthyres omöblerat men vill du låna en 120 säng så är det inga problem. Rummet ligger mot en lugn innergård där ingen trafik eller störande ljud förekommer

Du har såklart tillgång till kök & badrum, tvättstuga hur mycket du vill. El & WiFi och ingår i hyran och du får såklart ta hem trevliga vänner hit när du vill

Uthyres from vecka 15 och framåt. Endast veckopendlare måndag-fredag

Själv är jag en lättsam kille, 31 år, jobbar som Personlig tränare och studerar till Kiropraktor. Ordning och reda är lika viktigt som att kunna ha kul ihop med den som jag delar lägenhet med så det blir en självklarhet vi båda trivs här hemma helt enkelt!

Mejla en kort beskrivning av dig själv, om du verkar som en passande roommate så ringer jag upp så diskuterar vi vidare!

Mvh
Robin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm