Birger Jarlsgatan 103A

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Birger Jarlsgatan 103A, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

2a i Vasastan hyrs ut på längre sikt
Eftersom jag flyttar till Norge för att arbete kommer jag hyra ut min lägenhet. Just nu sker det fasad arbete som beräknas vara klart vecka 48. När fasad arbetet är klart kommer månadshyran höjas med 2000 kr till totalt 14 000 kr.

Jag söker efter en person eller ett par som är intresserade av att hyra i minst 6 månader och är villiga att flytta in ASAP.

I bostadsrättsföreningen finns det tillgång till en bastu, festlokal, tvättstuga (tvättmaskin finns i lgh) och på gården finns cykelställ, två grillar samt trädgårdsmöbler.

Om ni tycker det låter det intressant får ni gärna maila mig så bokar vi in en tid då ni kan komma förbi.

Det är mäklarens bilder som visas i filmen nedan finns även hans ord om lägenheten
"I mycket trevliga Vasastan, på birger jarlsgatan ligger denna pärla om 2 rum och kök på 42 kvm. Lägenheten är mycket bra planerad och i ypperligt skick. Den ligger på fjärde våningen (ingen hiss) och har tre höga fönster som hjälper till att släppa in ljus. Vackert svartmålat trägolv i samtliga rum, mycket fräscht kök med induktionshäll, helkaklat badrum med golvvärme. Goda förvaringsutrymmen finns i och med klädkammaren. Sovrummet är relativt litet men det går gott och väl att ha en 160 säng i rummet. "

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm