Birger Jarlsgatan 99B

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Birger Jarlsgatan 99B, Stockholm


Hyra:

5200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Rum i Vasastan uthyres mån-fre
Rummet som jag hyr ut ligger centralt i stan på Birger Jarlsgatan och har gångavstånd till Stureplan, Odenplan och utbud av bra mataffärer, SATS och Worldclass ligger runt hörnet. Samt 5 minuters promenad till T-bana Tekniska.

Rummet är 3.5x4 meter och har stora fönster och spegelgarderober samt 3.30 i takhöjd (sekelskifte). Uthyres omöblerat men vill du låna en 120 säng så är det inga problem. Lägenheten ligger mot en lugn innergård där ingen trafik eller störande ljud förekommer

Du har såklart tillgång till kök & badrum, tvättstuga hur mycket du vill. El & WiFi och ingår i hyran och du får såklart ta hem trevliga vänner hit när du vill

Uthyres from 14/3 och minst 6 månader framåt med stora möjligheter till förlängning. Endast veckopendlare måndag-fredag

Själv är jag en lättsam kille, 31 år som jobbar som Personlig tränare och studerar till Kiropraktor. Ordning och reda är lika viktigt som att kunna ha kul ihop med den som jag delar lägenhet med så det blir en självklarhet vi båda trivs här hemma helt enkelt!

Mejla en kort beskrivning av dig själv, om du verkar som en passande roommate så ringer jag upp så diskuterar vi vidare!

Mvh
Robin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm