Björksundsslingan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björksundsslingan, Stockholm
Hyrdes ut: 2021-06-21
Hyra:

7800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2

Beskrivning

Med anledning av studier och jobb på annan ort så har jag bestämt mig för att hyra ut min charmiga lilla pärla. Här känner du dig genast som hemma!

Lägenheten är belägen i en vacker fastighet från 40-tal vilket innebär generös takhöjd (ca 2,7m). Detta har med fördel gett utrymme för att bygga ett sängloft på höjden med tillräckligt med utrymme för att kunna sitta rakt upp. Sängen är 120x200 cm, man kan med enkelhet sova två personer. Har man gäster över så kan bäddsoffan undertill bäddas fram och då har man en ytterligare sovplats med måtten 140x235cm. Lägenheten rymmer således sovplats för upp till 4 personer.

Allt är nytt och fräscht. Möblerna är införskaffade för ca 1 år sedan. Kokvrån installerades 2018. Under samma år målades hela lägenheten om. Badrummet totalrenoverades 2019. På väggen hänger en 60" smart-tv från Sony med ett Netflix konto som är inloggat för användning.
Internet och el ingår i hyran. Utöver detta ingår även 3 källarförråd, ett större och två mindre.

Jag har otroligt lugna grannar som knappt syns eller hörs. Hela området är supertrevligt, väldigt lugnt och väldigt centralt beläget med 150 meter bort till både centrum och tunnelbana, stationen är Bandhagen. Cirka 7 minuter ifrån lägenheten når man Gullmarsplan och även Årstabergs pendelstation ligger nära för den som är i behov av pendeltåget. I området finns allt man behöver, gym, restauranger, matbutiker och bra kommunikationer.
Cirka 50 meter bort tvärs över gatan finns en Shell-mack som håller öppet dygnet runt. Vid centrum cirka 150 meter bort finns även en välsorterad Ica butik med generösa öppettider.


Lägenheten är optimal för 1-2 personer. Hyresperioden är tills vidare, jag är rätt flexibel gällande hyresperioden.

Hör av er vid intresse eller om det råder någon kompletterande frågor.
Jag nås enklast via mail och SMS då jag jobbar oregelbundna tider.

Väl mött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel