Björnsonsgatan 66

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Svenska Bostäder
Adress: Björnsonsgatan 66, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

10912 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 2012.
Bostaden är installerad med bredband och IP-telefoni.
Husen är byggda som lågenergihus. Det betyder att de är täta och välisolerade, vilket innebär att den värme som alstras av människor och hushållsapparater stannar kvar i byggnaden och används till uppvärmning.
Husen är självförsörjande med värme större delen av året. Eftersom temperaturen i lägenheten påverkas av de boendes aktiviteter kan den bli något lägre om du är bortrest en längre tid eller när det är riktigt kallt ute.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Blackeberg som ligger cirka 760 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm