Björnsonsgatan

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björnsonsgatan, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2


Beskrivning

Par söker inneboende till en 3a i Blackeberg
Hej,

Vi söker en inneboende till att dela vår 3:a på 71kvm i Blackeberg. Ett av
sovrummen hyrs ut o-möblerad, i en ljus lägenhet med stort kök, vardagsrum, balkong, badrum med dusch. Tillgång till tvättstuga i fastigheten.

Blackeberg är ett lugnt och trevligt område, både nära natur och
storstadsvimmel. Det tar 3 min att promenera till tunnelbanan och 24 min till T -Centralen. Skog och bad ca 10 min gångavstånd.

Båda vi är öppna personer med intresse för musik, resa, hälsa, kost och yoga. Vi värderar ett fridfullt och harmonisk hem (fritt från alkohol och droger). På dagarna jobbar vi mest med ett gemensamt projekt att utveckla en ekoby i Hälsingland och kommer pendla veckovis.

Vi vill bo med en öppen person som trivs med sällskap, respekterar andras utrymme och är van att dela lägenhet med andra. Vi hjälps åt att hålla det trivsamt i lägenheten och plockar upp efter oss. Gemensam matlagning och häng ser vi som ett plus.

Personen ska ha en månadsinkomst och utan betalningsanmärkningar. Hyran betalas i förskott och en deposition tas ut innan inflyttning på 9 000 kr, som du får tillbaka vid utflyttning. I hyran ingår el och trådlöst bredband. Hyr ut rummet i 4 mån med eventuell förlängning och 1 månads uppsägningstid.
Inflyttning omgående.

Skicka gärna ett mail och berätta lite om dig själv.

Ha det gott så länge!

Bästa,
Tania & Dorian

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm