Bjurholmsplan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bjurholmsplan, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Fin 2:a, 45kvm, nära Nytorget
Här hittar du en toppenfin tvåa med närhet till tunnelbana Skanstull, butiker, restaurangerna kring Nytorget och härliga promenadstråk kring Vitabergsparken. Lägenheten passar både paret och den ensamstående.

Lägenheten ligger insynsskyddad på bottenplan och har en tillhörande uteplats med trädäck om 10 kvm. Lägenheten har en effektiv planlösning och är i mycket fint skick med ljusa väggar, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Utsikten från samtliga fönster är den lummiga innergården som man enbart har åtkomst till via nyckel eller kod.

Lägenheten består av ett fullutrustat kök (2014, Marbodal), fräscht helkaklat badrum (2014), sovrum med plats för dubbelsäng och fönster ut mot gården, vardagsrum med god plats för matmöbel och fönster samt balkongdörrar med utgång till uteplatsen. Lägenheten bjuder goda förvaringsmöjligheter i hallen samt en generös klädkammare. Tvättstuga finns i föreningen.

För att hyra lägenheten krävs att du är rökfri, inte har några husdjur och självfallet att du är en skötsam person generellt. Referenser för att styrka detta krävs.

Utöver att vi kommer överens i övrigt är uthyrningen är beroende av att du godkänns av föreningen. Lägenheten hyrs ut möblerad alt. omöblerad. Tillträde kan diskuteras men tanken är från november/december och helst minst ett år framåt. Utöver månadshyran tillkommer eventuell avgift från föreningen med anledning av uthyrningen. Tre månadshyrors deposition tillämpas.

Om detta låter intressant så skriv gärna och glöm inte att berätta lite om dig själv!

Med vänliga hälsningar
Caroline

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm