Bjursätragatan 33

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bjursätragatan 33, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum i ljus lägenhet uthyres
Hej!

Jag söker en ny inneboende till 1 oktober, det finns möjlighet att flytta in redan nu. Depositionen är samma som hyran; 4500kr som du betalar tillsammans med första hyran när du har flyttat in.

Huset stod klart 2012 och lägenheten är en ljus 4a på 78kvm med stor balkong och fin utsikt. Idag bor jag och en tjej från Kanada här :)

Det finns en buss direkt utanför dörren som går till Högdalen och Huddinge. Till t-banan tar det ca 8 minuter att gå till närmsta station som är Rågsved. Därifrån tar det ca 23 minuter till T-centralen.

I hyran ingår el och bredband (100/10).
Det gemensamma utrymmet i lägenheten är möblerat och det finns en liten säng i rummet som jag hyr ut. Om du har en egen säng så ställer vi ner den befintliga i förrådet :)
Man får använda allt som finns i det gemensamma utrymmet, allt ifrån köksredskap till spelkonsoler.

Skriv och berätta om dig själv! Bara "Hej jag vill hyra ditt rum hör av dig" funkar inte. Du får bonus för nördiga saker men det är inget måste :) Jag uppskattar alla längre mejl men kommer tyvärr inte kunna svara på alla.

Obs! Jag har två katter varav en låter en hel del (Kommer att steriliseras inom mycket snar framtid!). Om du är väldigt lättirriterad eller allergisk är detta alltså inget hem för dig.
Båda katterna är mycket gosiga och trevliga.

Skickar gärna fler bilder på lägenheten :)

Hej hopp!
Johanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm