Blackeberg

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blackeberg, Stockholm

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Bostadslös feminist med behov av eget space?
(Short version in English below.)

Hos mig kan du bo till priset som för en inneboende men ha lägenheten för dig själv för det mesta. Jag kommer att vara mycket bortrest i sommar men vill ändå ha möjligheten att landa hemma ibland. Vi delar lika på hyran och din del blir då 4500kr/mån (inkl wifi och el).

Lägenheten, en 2rok med stort kök, ligger i Blackeberg, 4 minuter från tunnelbanan, naturreservat som närmsta granne och en kort promenad ner till Kanaanbadet. Läget är ljuvligt! Själv cykelpendlar jag in till stan varje dag.

Det är viktigt för mig att hitta någon som tar väl hand om mitt hem medan jag är bortrest. Självklart vill jag att vi träffas innan vi bestämmer något. Referenser är ett krav. När vi är överens skriver vi ett kontrakt och drar upp ramar för vårt gemensamma hem.

Jag jobbar som arkitekt och är mamma till en glad liten 8-månaders bäbis som bor halvtid hos mig och halvtid hos sin pappa. På fritiden sjunger jag i kör och älskar att gå runt i skogen - under föräldraledigheten lärde jag mig varenda stig i hela Grimstareservatet! I sommar ska jag åka med min unge på spelmansstämmor och bada minst två gånger om dagen. Själv är jag feminist som gillar att ha rent och snyggt omkring mig. Det är givetvis en stor fördel om vi delar grundläggande värderingar och jag förväntar mig att vi hjälps åt med vardagliga hushållssysslor.

Rummet kan fås helt tomt men jag kan också ställa dit en enkel säng, klädstång, liten byrå samt ett bord.

Tillträde är flexibelt då jag för närvarande inte har någon inneboende.

Det finns möjlighet för den som flyttar in i sommar att förlänga hyrtiden i höst. OBS! Om du ENBART är intresserad av tillträde i augusti är detta inte aktuellt.

Min förra hyresgäst finns tillgänglig som referens.

------

This is a shared household but during summer I will be away quite a lot so you´ll have much time of your own. The apartment is nicely situated close to the forest and only a 4 minute walk to the metro. Your room, 13 square meter, can be furnished if you like. 4500kr per month includes electricity and wi-fi.

It´s important that we have some basic values in common and I expect that we both take responsibility for cleaning etc. I´m a feminist and interested in sustainable living. I work as an architect and I bike almost 20km every day. I live with my baby who is 8 months. Half time he lives with his dad close to our home.

I look for someone during the summer and it might be possible to continue renting in the fall.

We speak mostly French at home but English is fine too. Swedish is my mother tongue.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm