Blackeberg

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blackeberg, Stockholm

Hyra:

12800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Trea i Blackeberg för ett år
Fin trea på 69 km2 i Blackeberg uthyres från 1 augusti under minst ett år. Lägenheten är nybyggd, stor och ljus med öppen planlösning och utan insyn. Till lägenheten hör en stor balkong med eftermiddagssol och grönska utanför. Gratis parkering finns på gatan utanför.
Lägenheten ligger på plan 5 av 9. Den är möblerad och har ett sovrum med dubbelsäng och ett tv-rum, samt ett stort kombinerat mat/vardagsrum med köksdel. Eventuellt kan en säng ersätta soffan i tv-rummet vilket gör att man får två separata sovrum.
Fastigheten ligger i anslutning till Grimsta naturreservat i vilket det finns fina strövområden och upplysta motionsspår. Ca 10 minuters promenad till Kanaanbadet i Mälaren. Några minuters gångavstånd till Blackebergs tunnelbana från vilket det tar ca 20 minuter till city.

Hyran är 12800/månad och i denna är värme, vatten, hushållsel och WiFi inkluderat. En månads förskottsbetalning krävs, vilken ges tillbaka efter att lägenheten är städad och besiktigad. Lägenheten hyrs ut med tillstånd från bostadsrättsförening och skriftligt avtal kommer upprättas.
Krav på sökande är att ni har personnummer (kreditupplysning kommer tas) är husdjursfria, lugna, ansvarsfulla och har en stabil ekonomi. Referens kommer även efterfrågas.
Jag vill att ni som är intresserade av att hyra mailar några rader om vem ni är och vad ni arbetar med, varför ni önskar hyra samt hur länge.

Med vänlig hälsning

Camilla Nilsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm