Blekingegatan 15A

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingegatan 15A, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres centralt Södermalm
Vår snälla inneboende Fredrik ska, efter att ha bott hos oss i två år, nu flytta till en egen lägenhet, därför söker vi nu en ny inneboende till hans rum.

Rummet finns på Blekingegatan, nära Ringvägen, med närhet till alla typer av kommunikationer - buss/tunnelbana/pendeltåg.
Hyra 5500:-
I hyran ingår del i kök och badrum, tillgång till husets tvättstuga/ tvättmaskin i lägenheten (vid kris/mindre tvättar), el, tv-avgift, bredband samt vissa förbrukningsvaror i badrum/kök.
Dator och tv tar du med själv när du flyttar in.
Uthyres fr.o.m 1 maj (eventuellt tidigare)

När du bor hos oss delar du boende med en mamma, hennes femtonåriga dotter, våra andra snälla inneboende Luis från Guatemala och Daniel från Venezuela samt familjens tre HUNDAR.

Poängterar detta med våra hundar eftersom du bör trivas att bo med dessa, inte vara allergisk eller ha en pojkvän/flickvän som är allergisk - vi kan inte stänga in hundarna om hen hälsar på/sover över.

Vi söker dig som är snäll, lugn och skötsam, som respekterar och följer de regler som finns i hemmet, som förstår vikten av att hålla snyggt och rent i de gemensamma utrymmena, som respekterar övriga boende och som för övrigt har samma "live and let live" syn på livet som vi andra har.

Vi söker ENBART inneboende för lång tid/tills vidare - inga korttidskontrakt.

Vi skriver alltid riktiga kontrakt med våra inneboende, tillämpar tre månaders uppsägningstid, hyr enbart ut hela månader, samt vill att du i samband med kontrakt skrivning lägger en deposition bestående av en månadshyra, denna deposition betalas tillbaka vid utflyttning under förutsättning att flyttstädningen är väl utförd samt att inga skador uppstått på rummet eller inventarier.

På bild 1-4 ser du rummet (väldigt "basic" inrett, du kan själv "mysa till" lite mer efter din egen smak)
Bild 5 visar mig, dottern och vovvarna (på nyårsafton, sådär "tjosan- hejsan" är vi inte alltid)
Bild 6 visar Fredrik när han får hjälp av bullan Leia att laga mat (vill man INTE ha hjälp kan man stänga till köket)

Välkommen att skriva några rader och berätta om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm