Blekingegatan 15B

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingegatan 15B, Stockholm


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum på centrala Södermalm
Wow! What an amazing response, I really had not expect that!

Unfortunately I must say STOP to new applications for the room - please respect this.

But I am as happy to meet new people that I'll let the advertisement stay. There is so many nice people out there and it would be a shame to miss out on the opportunity to meet more of you!

So if you are interested in friendship instead - don't hesitate to send me an email. I'll reply as soon as possible. Have a wonderful day! :)

Hej! Trevligt att du intresserar dig för min annons. :)

Jag har från och med 1 oktober ett sovrum ledigt här hemma, fullt möblerat med allt vad som kan behövas. Dvs. säng, garderober, nattduksbord, skrivbord + stol och helkroppsspegel.

Själva lägenheten är en 3:a på 84 kvm och ligger på centrala Södermalm strax bakom Skrapan. I lägenheten finns ett fräscht och stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Köket är stort och är utrustat med såväl balkong som diskmaskin. Sovrummen är i varsin ände av lägenheten med hall och garderob emellan.

Själv är jag en tjej på 31 år som nog bäst beskrivs som extremt kreativ, extremt analytisk och extremt engagerad i allt jag företar mig. Jag tycker det är oerhört intressant med nya människor oavsett bakgrund, härkomst och trosuppfattning. Jag älskar alla former av ny kunskap. Om dagarna gör jag just nu allt och ingenting. Men jag håller på att planera nästa jobbansökan riktad till drömbranschen och har precis påbörjat en självbiografi. Det mesta i mitt liv kan kopplas till skrivande och förmedlande av budskap och insikter. Härligt va?

Här bor jag (än så länge) med min hund och mina två katter. Vi är allihopa väldigt sociala men åtminstone Jag, har även stort behov av egentid och privatliv.

Haken med detta fantastiska erbjudande är att jag bara kan erbjuda kontrakt en månad i taget, eftersom jag bestämt mig för att byta till en mindre lägenhet. Inget är dock klart ens på långa vågar utan än så länge söker jag rätt lägenhet att byta med. Därinnan skulle jag ha god hjälp och förhoppningsvis även glädje av att ha en inneboende som avlastar mig lite med hyran.

Processen kommer ta Minst en månad från att alla papper är påskrivna och inskickade. Så ingen riskerar stå på gatan från en dag till en annan så länge man respekterar både mig, mina djur och vårt hem. Det brukar funka himla bra. Ett krav för att vi båda skall trivas är dock att du liksom jag verkligen sätter värde på att hålla det rent omkring oss. Även på de gemensamma ytorna. Jag tycker det är så himla tråkigt och jobbigt när jag är den enda som sköter det jobbet, så därför är jag tydlig med det redan nu.

Låter detta som något passande så tveka inte att höra av dig. Om du ringer så ring INTE före 10.30 eller efter 20.00. Maila kan man göra dygnet runt.

Jag är mycket för effektivitet så var beredd på snabba puckar rakt igenom.

En deposition om 3500 kr för att garantera säkerheten erfodras i samband med kontraktsskrivning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm