Blekingegatan 15B

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingegatan 15B, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Del i bostad på centrala Södermalm
Hej!
Jag har ett rum jag hyr ut i min trea på centrala Södermalm. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Stor solig balkong nås från köket. Alla rum är rymliga och sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten, med hall och genomgångsgarderob emellan.

Kommunikationerna är mycket goda, blå bussar, röd och grön tunnelbana + pendeltåg nås inom 3-10 minuters gångavstånd (dörr till dörr).

Själv är jag en 32 årig tjej med stor livsaptit. Är en kunskapsnörd som försöker ta till mig så mycket information som möjligt och gillar att följa forskningsnyheter. Parallellt med detta är jag väldigt kreativ och bortskämd med nya idéer. Tycker mycket om andra människor, är öppen och tolerant och ser alla människor som lika mycket värda. Ser mig själv som social men har också stort behov av egentid.

Har en hund och en katt som jag tycker oerhört mycket om. Bägge är gamla, väluppfostrade och lugna men mycket sociala och ömhetstörstande, så det är viktigt för mig att den jag bor med också är en stor djurvän. Hunden vill vara enda hunden hemma men har du en egen katt du gärna vill ta med är det inget problem förutsatt att djuren funkar bra ihop.

I övrigt att säga om mig är att jag avskyr städning men avskyr smuts och oreda ännu mer. Jag förutsätter att du åtminstone delar den sistnämnda åsikten och drar ditt strå till stacken - hur tråkigt det än är och hur mycket du än har att göra i övrigt. Vill vara tydlig med detta krav eftersom jag är lite för van vid att behöva göra allt själv. Källsortering är en husregel och det gäller alla sopor. Miljöstuga finns i huset.

En annan viktig sak att känna till är att jag med största sannolikhet är glutenintolerant. Är förvisso bara i mitten av utredningen men tillräckligt övertygad och informerad för att vilja ta upp saken direkt. Då detta kan påverka även vad du kan köpa hem och äta här vill jag vara tydlig från början. Av erfarenhet vet jag att många har svårt att anpassa sig och inte vill avstå från sina matfavoriter.

Hänsyn, förståelse, respekt, öppen dialog och delat ansvar är alltså nyckelorden om vi båda skall trivas hemma.

Rummet är ledigt för inflytt 1 april. Första kontraktet gäller från då och tre månader framåt. Chanserna till förlängning är goda förutsatt att allt fungerar bra oss emellan. I annat fall kommer information ges i god tid.

Jag planerar själv att flytta men håller än så länge på att söka bland olika bytesalternativ. Räknar med att en flytt för mig skulle ta minst 2-3 månader från det att alla papper blivit godkända, vilket kan ta allt från ett par veckor till ett par månader.

Jag vill hyra ut så snart som möjligt, var redo att skriva kontrakt direkt. I samband med kontraktsskrivning och nyckelutlämning betalas deposition och förskottshyra, totalt 13000 kr. Sista månaden är hyresfri och depositionen återbetalas vid utflytt om allt är i sin ordning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm