Blekingegatan 15B

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blekingegatan 15B, Stockholm


Hyra:

5800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Del i bostad/inneboende på centrala Södermalm
Hej!

Jag har ett rum jag hyr ut i min trea på centrala Södermalm. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Stor solig balkong nås från köket. Alla rum är rymliga och sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten, med hall och genomgångsgarderob emellan.

Kommunikationerna är mycket goda, blå bussar, röd och grön tunnelbana + pendeltåg nås inom ett par minuters gångavstånd.

El, värme, internet etc ingår i hyran.

Själv är jag en 32 årig tjej med stor livsaptit. Är en kunskapsnörd som försöker ta till mig så mycket information som möjligt och gillar att följa forskningsnyheter. Parallellt med detta är jag väldigt kreativ och bortskämd med nya idéer. Tycker mycket om andra människor, är öppen och tolerant och ser alla människor som lika mycket värda. Ser mig själv som social men har också stort behov av egentid.

Jag har en hund och en katt som jag tycker oerhört mycket om. Bägge är gamla, väluppfostrade och lugna men mycket sociala och kärlekskranka, så det är viktigt för mig att den jag bor med också är en stor djurvän. Det är helt okej om man inte vill ha dem i sovrummet så länge man tycker om dem och inte stöter bort dem. Hunden vill vara ensam hund men det kan funka om du har katt och den funkar ihop med mina djur.

Skall försöka att inte låta alltför skitnödig när jag skriver detta: Lägenheten städar inte sig själv. Jag förutsätter att du liksom jag vill ha det rent och ordnat omkring dig och förmår ta egna initiativ på denna punkt. Jag är lite för van vid att behöva dra hela lasset själv och det blir väldigt betungande på både kort och lång sikt, jag städar INTE för att jag tycker det är så fantastiskt roligt. Faktum är att jag avskyr det men gör det ändå.

Försöker vara så stor miljövän som möjligt. Äter ekologiskt men tyvärr inte vegetariskt. Källsortering är en husregel och det gäller alla sopor. Miljöstuga finns i huset.

Hänsyn, förståelse, respekt, öppen dialog och delat ansvar är alltså nyckelorden om vi båda skall trivas hemma.

Rummet är ledigt för inflytt 1 april. Första kontraktet gäller från då och tre månader framåt. Detta för att få en prövoperiod och för att jag planerar att byta min lägenhet. Chanserna till förlängning är dock goda förutsatt att allt fungerar bra oss emellan. Jag trivs mycket bra här och är kräsen i mitt sökande.

I samband med kontraktsskrivning och nyckelutlämning betalas deposition och förskottshyra, totalt 11 600 kr. Sista månaden är hyresfri och depositionen återbetalas vid utflytt (förutsatt att allt är i sin ordning).

Jag är noggrann med vem jag bor med men vill hyra ut så snart som möjligt. Är det många som hör av sig är inte säkert att jag kommer erbjuda någon betänketid så var redo att skriva kontrakt direkt om Du blir erbjuden rummet.

tycker man möter många intressanta människor på det här sättet, är du inte intresserad av rummet men är öppen för nya bekantskaper får du gärna höra av dig även av den anledningen.

Hoppas vi hörs! :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm