Bokbindarvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bokbindarvägen, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Inneboende
Inneboende. Del i fräsch, nyrenoverad och möblerad lägenhet med en underbar utsikt över hälften av Stockholm, (se bilden) i ett trevligt, lugnt och grönt naturområde. Tillgång till badrum, tvättstuga och stort kök. I hyran ingår el, värme och vatten. Bra fastighetsservice, sopnedkast i trappuppgången. Bil parkering är gratis på gatan.

Mycket bra kommunikation möjligheter till centrala staden, med gångavstånd till Hägerstensåsens, Telefonplans, Örnsbergs och Axelsbergs T-banestationer, till City tar ca 15 minuter och med cykel tar det bara 10 minuter till Hornstull. Till den nya gallerian i Liljeholmen tar det ca 5 minuter med buss 147 som stannar precis bakom huset.

Nära till badsjöar och gångavstånd till omgivande härliga grönområden som ger möjlighet till natur- och friluftsliv aktiviteter under alla årstider såsom jogging, bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt strandpromenad längs med Mälaren, Vinterviken och Mörtviken.

Uthyres till skötsam, djur-och rökfri person, helst studerande. Om ni är intresserade, var vänlig och skriv några rader och berätta om er själva.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm