Bokbindarvägen, Stockholm

Lägenhet: 1 rum och kök. Andrahandskontrakt.
Adress: Bokbindarvägen, Stockholm

Hyra:

5300 kr

Antal rum:

1 RoK


Boyta:

35 m2


Beskrivning

Uthyres - Inneboende
Inneboende. Del i fräsch, nyrenoverad och möblerad lägenhet med en underbar utsikt över hälften av Stockholm, (se bilden) i ett trevligt, lugnt och grönt naturområde. Tillgång till badrum, tvättstuga och stort kök. I hyran ingår el, värme och vatten. Bra fastighetsservice, sopnedkast i trappuppgången. Bil parkering är gratis på gatan.

Mycket bra kommunikation möjligheter till centrala stan, med gångavstånd till Hägerstensåsens, Telefonplans, Örnsbergs och Axelsbergs T-banestationer, till City tar ca 15 minuter och med cykel tar det bara 10 minuter till Hornstull. Till den nya gallerian i Liljeholmen tar det ca 5 minuter med buss som stannar precis bakom huset.

Nära till badsjöar och gångavstånd till omgivande härliga grönområden som ger möjlighet till natur- och friluftsliv aktiviteter under alla årstider såsom jogging, bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt strandpromenad längs med Mälaren, Vinterviken och Mörtviken.

Uthyres till skötsam, djur-och rökfri person, helst studerande. Om ni är intresserade, var vänlig och skriv några rader och berätta om er själva.

Kontakta hyresvärden
Bli medlem för att komma i kontakt med hyresvärden! Klicka här»Visa alla lediga lägenheter i Stockholm