Boktryckarvägen 18

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Boktryckarvägen 18, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

2,5:a uthyres över sommaren
Lägenhet uthyres 2 månader i sommar mellan juli-augusti.

Om lägenheten
Lägenhet om 59 kvm belägen på nedre botten i ett lugnt område uppe på Hägerstensåsen. Ljus, trevlig och rymlig 2,5: a i ett funkishus från 40-talet. Stammarna i huset byttes ut 2007 i samband med att fastigheten helrenoverades.

Vardagsrummet och ena sovrummet är väldigt rymliga båda med fina parkettgolv, samt ett extra mindre rum som passar för ett mindre barn eller eventuell övernattande gäst. Lägenheten har utmärkt förvaring med stora rymliga inbyggda garderober i både hall och sovrum, samt ett kaklat och fräscht badrum. Från vardagsrummet når man balkongen och i trapphuset finns tvättstuga och källarförråd. För den som cyklar finns cykelrum i trapphuset eller kör ni bil är det lätt att hitta gratis parkering på gatorna utanför.

Boktryckarvägen är en lugn och mysig gata omgärdad av en skön blandning av funkishus och villor. Tar du en rask promenad på 4 minuter är du nere på Telefonplan som erbjuder ett härligt kulturellt utbud i Konstfacks lokaler. I Konstfacks lokaler har du även ett SATS-gym. Nere vid Telefonplan finns även flera spännande och trevliga restauranger och barer som den hippa restaurangen Landet, Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgarköket. Här finns väldigt bra kommunikationer. Om du är sugen på shopping tar du buss 147 som stannar på gatan utanför ner till Liljeholmens shoppingmall där du kan hitta det mesta i klädes eller prylväg, alternativt promenera ner till Telefonplans tunnelbanestation.

Du har ett flertal grönområden i närheten. Jag skulle rekommendera en promenad på 10 minuter nerför backen där du har den underbart fina Vinterviken men bad och sol på klipporna på sommaren

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm