Bondegatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bondegatan, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Mini-2:a vid Nytorget, 6 mån el. längre
Hej!

Jag hyr ut min tvåa på Bondegatan (precis vid korsning Renstiernas gata) i minst 6 månader. (OBS: hyrs ut omöblerad) med tillträde omgående.

Lägenheten var en skomakarlokal back in the days och har en skön atmosfär med 3,80m i tak i vardagsrummet. Sovrummet vätter mot lugn innergård och badrummet är helkaklat med dusch (inte Stockholmsdusch). I sovrummet finns en stor garderob och bra förvaringsutrymmen.

Lägenheten ligger bara ett stenkast från populära Nytorget och Vitabergsparken, mitt i hjärtat av SoFo. Mycket goda förbindelser, bl.a. busslinjer 2, 3, 71, 76, 56, 66 går precis utanför och Systembolaget, apotek, matbutiker, och 7-eleven finns inom 300m. Gångavstånd till T-bana Slussen eller Medborgarplatsen. Massor av sköna barer och restauranger i kvarteren.

OBS: Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad. Bredband (100 mbit/s från Bredbandsbolaget) samt hushållsel ingår i hyran. En månadshyra i deposition.

Tvättstuga med nya maskiner och tomt vindsförråd finns att tillgå.

Jag vill hyra ut i minst 6 månader. Det finns goda möjligheter till förlängning då jag för tillfället arbetar utomlands på obestämd tid.

Du som vill hyra har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar (kreditupplysning ombedes). Det finns möjlighet att flytta in omgående då jag redan flyttat ut. Ni som söker med omgående tillträde prioriteras.

Skriv ett mail och berätta lite kort om dig/er själva så hör jag av mig så fort jag kan.

/Jacob

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm