Bondegatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bondegatan, Stockholm


Hyra:

11400 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

2:a på Bondegatan, SoFo. 6 månader minimum
Hej!

Jag hyr ut min tvåa på Bondegatan (vid korsning Renstiernas gata) med tillträde omgående. Lägenheten uthyres omöblerad och jag önskar hyra ut i minst 6 månader, gärna 1 år.

Lägenheten har för många år sedan varit en skomakarlokal och har därför en skön atmosfär med 3,80m takhöjd i vardagsrummet. Sovrummet vätter mot lugn innergård och badrummet är helkaklat med dusch. Lägenheten är välplanerad, har bra förvaringsutrymmen och även ett vindsförråd finns att tillgå. Huset har tvättstuga med nya maskiner och en av Stockholms största innergårdar med tillgång till grill och sittplatser.

Lägenheten ligger bara ett stenkast från populära Nytorget och Vitabergsparken, mitt i hjärtat av SoFo. Mycket goda förbindelser, bl.a. busslinjer 2, 3, 71, 76, 56, 66 går precis utanför och Systembolaget, apotek, matbutiker, och 7-eleven finns inom 300m. Gångavstånd till T-bana Slussen eller Medborgarplatsen. Massor av sköna barer och restauranger i kvarteren.

Observera att lägenheten kommer att hyras ut omöblerad. Bredband (100 mbit/s från Bredbandsbolaget), el, värme och vatten ingår i hyran.

Du som vill hyra har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar (kreditupplysning kommer att efterfrågas).

Skriv gärna ett mail och berätta lite kort om dig/er så hör jag av mig asap.

/Jacob

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm