Bondesonsgatan 8

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bondesonsgatan 8, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Charmig 2:a på ca 67 kvm i Kristineberg
Hej!

Under perioden 20 januari till 10 april 2016 hyr vi ut vår charmiga 2:a på ca 67 kvm i Kristineberg till en seriös och stabil person/personer med goda referenser. Husdjursfritt och endast till rökfri person/personer.

Det är en fin gammal hörnlägenhet som ligger högt i huset med härlig utsikt i två väderstreck och insynsskyddat läge. Genomgående fina gamla furugolv i hela lägenheten:
* Kök med gasspis (och elugn) och litet matbord och stolar
* Relativt stort sovrum med 160 cm säng
* Vardagsrum med TV, soffa och fåtöljer samt matsalsbord för 6 personer
* 2 små badrum (varav ett med toalett och ett med dusch)
* Hall samt innerhall med inbyggda garderober. Dessutom en extra hall längst in i lägenheten med två inbyggda garderober.

Goda kommunikationer endast 1-2 minuters gångväg till Kristinebergs tbanestation, från vilket det är ca 10 min restid till Centralstationen. Om du cyklar är det ca 15-20 min till city med bra cykelbanor hela vägen. För er med bil är det mycket enkelt att hitta parkering på gatan utanför huset, alternativt i grannkvarteret. Vi har aldrig letat parkeringsplats mer än 1 minut oavsett när vi kommit hem.

Dessutom finns livsmedelsbutik (COOP) i andra änden av huset och en riktigt bra ICA Maxi finns på ca 5 minuters gångväg. Det är nära till Hornsbergs Strand med många restauranger och även en del caféer och snabbmatställen finns i grannkvarteren. Gillar du att träna finns det flera gym i närheten (SATS, Friskis & Svettis, Puls & Träning) och det finns bra med löpmöjligheter.

Månadshyra 12 500 SEK. Vi kommer dessutom att kräva en månadshyra i deposition som säkerhet, vilken fås tillbaka efter hyrestidens utgång.

Vi hyr ut lägenheten fullt möblerad, men kan vid behov ta bort vissa möbler om ni vill ha med egna möbler/TV, etc. Bredbandsuppkoppling, el, värme och vatten ingår i hyran.

Om du är intresserad - vilket vi hoppas att du/ni är, det är en mysig lägenhet - skicka oss ett mejl som kort beskriver dig så hör vi av oss inom kort. Goda referenser och arbetsgivarintyg eller studieintyg krävs. Vi är seriösa så det hoppas vi att även du är.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm